Syyskuu 11 Italia Inter Milan klubi käynnisti joukkueen 2017-18 kauden uusi Kolmaspaita. Ensimmäistä kertaa historiassa Kolmaspaitan muotoilu hyödyntää huipputekniikan innovaatioteknologiaa, jossa on häikäiseviä ukkosen sinisiä naamioituja raitoja kiehtovilla kirkkaan keltaisilla yksityiskohdilla, mikä tuo hienoa modernia kauneutta. New Jersey käyttää uutta korkean suorituskyvyn omaavaa lankaa, joka tekee hikoilusta yli 20% yhtä nopeasti kuin aiemmin, ja kuivausnopeuden 25%. Innovatiivisen teknologian käyttö Jalkapallo Pelipaidat on ollut sivuillamme hyllyillä, mutta myös housuissa ja shortseissa, uusi kutomismenetelmä on yksi kaksikerroksinen neule yhdistettynä parantamaan läpäisevyyttä, joustavuutta ja mukavuutta.

Jerseessä on moderni pyöreä kaula, joka on kudottu erityisestä nahkajäljitelmistä koko kehon sisällä (mukaanlukien shortsit), lisää mukavuutta ja hengittävyyttä, tuo lisää viileitä tuntemuksia ja saumaton, litteä korkkiinen silikoni-kangasmerkki vähentää aiheutettua kitkaa rinnassa. Jousiksen harteissa olevat kirkkaan keltaiset raidat ovat pieniä pyöreitä huokosia, ja valtava "Inter" takana takaa klubin ylpeyden. Kun pelaaja on liikkeessä, jersey ja shortsit sivulla olevat hihnat tarjoavat suuren ilmanläpäisevyyden samalla kun vilkkuu kirkkaan keltaista muotoilua pohjassa. Thunder Blue Football sukat edessä kuoret kirkkaan keltainen "Inter" sanoja. Laita edistynein Inter Milan Kolmaspaita, jatkuvasti tukemaan sitä.

Tervetuloa Paras Jalkapallo Pelipaidat kauppa ostaa laajan valikoiman jalkapallo-paitoja. Neuleet on suunniteltu pitämään ympäristönsuojelu ensinnäkin, tekemällä vuorilla kierrätettyä polyesteriä ja varmistamalla samalla, että pelipaidat ovat vertaansa vailla olevan suorituskyvyn edut ja vähemmän ympäristövaikutuksia. Jokainen sarja - mukaanlukien topit, shortsit ja sukat - on valmistettu kierrätetystä muovista, joka on peräisin kierrätettävistä muovipulloista, jotka tuottavat hyviä lankoja muodostamaan jerseyin pääkankaan hajottamalla materiaaleja. Kussakin sarjassa käytettiin keskimäärin 16 kierrätettyä muovipulloa.