Ranskan jalkapalloliigan 6. jalkapallossa Paris Saint-Germain 2-0 voitti Lyonin, Neymar yritti rikkoa rangaistuksen Cavaniilta, vaikka Uruguayn kansainvälinen hyökkääjä hylkäsi entisen pyynnön. Pelin jälkeen "Rob-rangaistus" on tullut eurooppalaisen tiedotusvälineen huomion keskipisteeksi. Useat legenda näyttävät ilmaisemaan näkemyksiään ja mielipiteitään, Neymarin pyynnön huhuja Pariisin Saint-Germain-puhdistus Cavani-huhu.Jalkapallo Pelipaidat johti sinut tarkastelemaan ongelmaa objektiivisesti.

Ranskan jalkapallon 11. kierroksella Paris Saint-germain kotiin 3-0 voitolla Nizzassa pelin jälkeen Paris Saint-germain kapteeni Diego Silva teki selväksi: "Nykyinen Pariisin Saint-Germain-pukuhuone on erittäin harmoninen, mielestäni , Neymarin on tuomittava joukkueen seuraava seuraamus, Cavanin ja Neymarin välinen suhde on hyvä, vähintään kaksi heistä voi kunnioittaa toisiaan, tosiasiassa koko joukkue haluaisi tällaisen tilanteen. voi työskennellä yhdessä taistelun kanssa, Cavani ja Neymar voivat auttaa toisiaan, tämä on tärkeintä, "Rob-rangaistus" -tapaus on tullut historiaksi, ja johtaja on jo ratkaissut kaiken Neymar on todella hyvä pelaaja, mutta kukaan ei voi ohittaa Pariisin Saint-Germain-jalkapalloseuran yleiset edut. Ostaa PSG pelipaita joukkueen yhteisenä tavoitteena jatkuvaa työtä. "

"Rob-rangaistus" -tapahtuman jälkeen Neymar selviytyi huhujen edessä, ja sitten brasilialainen hyökkääjä sanoi: "He muodostivat liikaa" tarinaa ", heillä ei aina ollut todisteita vaahdon lentämisestä ." Lähtökohtana näille ihmisille on kyseenalaista, ja he haluavat aina häiritä Pariisin Saint-Germainin pukuhuoneesta jotain, joka ei edes ole olemassa. "ja Cavani sanoi:" Minä ja Neymar ovat hyvin erilaisia ​​ihmisiä, elämäntapamme, katsoa kysymys kulma ei ole sama. Mutta kentällä meidän on työskenneltävä yhdessä, koska Pariisin Saint-germain on iso perhe, koska minä ja Neymarilla on yhteinen tavoite: auttaa joukkue saavuttaa menestys. "Jalkapallo Pelipaidat myymälä valmistaa täyden valikoiman pareja luomaan hyvän ilmapiirin joukkueelle.