Halvat Jalkapallo Pelipaidat Lapsille pelata hyvin on myös hämmästyttävä tumma hevonen 14. kierros Espanjan liigassa 2017/18 kausi, Atletico Madrid kotiin 2-1 kääntyminen Royal Society, tällä kaudella jatkoi lyömätön. Tämä peli, Atletico Madrid kovaa hyvin vaikeaa, jatka 29. minuutilla, Aubrac tavoite sisällä pour Oyazzabala, pääleikkauspiste 12 metriä, Royal Society saa rangaistusmahdollisuuden Jose tärkein rangaistuspotku, Atletico Madrid 0-1 takana. Tarve huomauttaa on, Atletico Madrid kotiin viivästyttää jopa puoli tuntia enemmän, kunnes 63. minuutti, vain vaikea tasoittaa pisteet, Felipe Sahur Pass, rajoitusalue vasemmalla ampui net.

Kun Barcelonan johto oli tässä kierroksessa, lauantaina 2-2-pelin litteä lautapelaaja laukaisi raa'asti. Jos Atletico Madrid voittaa pelin, se herättää toiveita voittaa otsikko. Tässä tapauksessa Atletico Madrid alkoi hullu paluu, Royal Society maalivahti Roully jatkuvasti säästää vaimentaa vaaraa, se näyttää pitävän 1-1 tulos. Katso Atletico Madrid vetää loppuun, Glezman ilmentää arvo superstar, miekka kurkunpään auttaa Atletico 2-1 kääntyminen lore. Voitto oli ratkaiseva, ja voitettuaan Royal Society, Atletico Madrid tällä kaudella Espanjan 14 kierrosta voitti 8 voittaa 6 tasainen lyömätön tulokset, sijoitukset kolmannella sijalla, takana Barcelonan 6 pistettä; Vaikka Barcelonassa on kaksi palloeroa, mutta Barcelonan viimeaikainen tilanne ei ole hyvä, neljä peliä voittivat vain yhden voiton. 3 Ping, ainoa voitto tai kuninkaan cup voitti alemman tason joukkue, urheilutapahtuma putoaa alhaiseksi, joten Atletico Madrid on edelleen on kruunun toivo.Atletico Madrid pelipaita Lapsille anna faneille nähdä toiveensa mestaruudesta.

Vaikka Mestarien liigassa on ollut huonoja tuloksia tällä kaudella, se on ollut hyvin espanjalaisessa pelissä. Koska Atletico Madrid on erittäin todennäköisesti menettänyt Mestarien liigan 16, UEFA Cup, arkki Regiment voi harkita luopua eurooppalaisesta sodasta, all-out hyökkäys liigassa, verrattuna Real Madrid ja Barcelonan monilinjainen taistelu, Atletico Madrid sitten yksi rivi taistelu, sitten 6 pistettä ero ei ole suuri. On syytä mainita, että pelin voittamisen jälkeen Atletico Madrid on ollut lyömätöntä 18 liigan ottelussa, ja se on etsimässä pisin liigan lyömätön ennätys klubin historiassa. Ennen tätä sängyn pellava-korpuksissa oli sama liiga tyytymätön vuonna 1991 ja 1941, niin kauan kuin seuraava kierros Betis pysyi lyömätön, uusi ennätys voitaisiin luoda.Jalkapallo paidat lapsille omalla nimellä, tukee suosikkiä Star.